FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Jogi nyilatkozat

 

A weboldalunkat a legjobb tudásunk szerint készítettük el. Ennek ellenére lehetséges, hogy a weboldalak nem teljesek, vagy nem aktuálisak, esetleg hibásak. A megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma folyamatosan frissítésre kerül, az információk esetleges hiányossága, pontatlansága, illetve az illetéktelen hozzáférésekből, a honlap használatra képtelen állapotából, illetve a nem megfelelő működéséből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Nem tudunk felelősséget vállalni a rendelkezésre bocsátott információk teljességéért és ezen kívül nem vállalunk felelősséget olyan a felhasználónál, vagy harmadik személynél előforduló kárért, mely az Internet és weboldalalunk használatából felléphet, arra tekintettel, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

A felhasználók az információkat csakis és kizárólag saját felelősségükre használhatják !

A weboldalakon fellelhető információk felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező károkért sem a felhasználóval, sem más harmadik személlyel szemben felelősséget nem vállalunk !

Fenntartjuk a jogot a weboldalalunk bármikor történő megváltoztatására !

 

 

kornyezettechnika.eu